Želite unaprijediti svoje poslovanje i tražite marketinšku agenciju koja bi Vam
pomogla u tome? Na pravom ste mjestu.

ZNAMO KAKO. Svojim uslugama zaokružujemo Vašu marketinšku priču.

MID je marketinška agencija sastavljena od web i grafičkih dizajnera, komunikologa i PR stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom. Vjerujemo da je kvalitetan dizajn središte svakog uspješnog branda i dobre marketinške priče. Brand je ambasador Vašeg poslovnog identiteta, zbog čega je vrlo važno da bude smislen, privlačan i trajan.

Specijalizirani smo za poslovno savjetovanje i edukaciju malih i srednjih tvrtki, u cilju što boljeg i kvalitetnijeg pozicioniranja na tržištu.

Naše usluge su produkt iskustva i ljubavi prema novim tehnologijama. Osmišljavamo i izrađujemo web stranice, promotivne strategije i grafička rješenja.

Nudimo usluge profesionalnog fotografiranja i video snimanja kao i 360° virtualne šetnje.

Posvećenost prema svakom klijentu, moderna i kvalitetna rješenja, mlad i stručan tim pravi su razlozi da nam poklonite Vaše povjerenje.

Nudimo usluge profesionalnog fotografiranja i video snimanja kao i 360° virtualne šetnje.

Posvećenost prema svakom klijentu, moderna i kvalitetna rješenja, mlad i stručan tim pravi su razlozi da nam poklonite Vaše povjerenje.Kontaktirajte nas i recite koji je Vaš poslovni cilj –
ZNAMO KAKO ga ostvariti!

Mi smo

Boris Ušljebrka
boris@mid.hr
+385 0 98 286 188

Boris je naš najveći kreativac, pokretački duh i nepresušni izvor novih ideja. Neumornim praćenjem trendova, istraživanjem tržišta i pronalaskom novih potencijala za daljnji razvoj, uspješno preoblikuje MID u modernu marketinšku agenciju koju uz posvećenost klijentu i kvalitetan dizajn, krasi i stručan tim.

Bosiljka Anić
bosiljka@mid.hr
+385 0 21 543 947

Bosiljka je pravi zaljubljenik u dizajn. Njezina svestranost, kreativnost i sposobnost reklamno-prodajnog razmišljanja dodatno su upotpunjeni izvrsnim smislom za detalje, brzinom i vještinom rada u grafičkim programima. Kad ne dizajnira, Bosiljka vodi svoje izviđače u nove pustolovine.

Barbara Pervan
barbara@mid.hr
+385 0 21 542 794

Naš specijalist za digitalni marketing i prodaju, Barbara, uspješno spaja ljubav prema kreativnom pisanju i stečena znanja iz područja oglašavanja i komunikacije. Izvrsno se snalazi u upravljanju marketing strategijama, community managementu i vođenju digitalnih oglašivačkih kampanja.