Web stranica nije trošak, već dobra investicija. Uz MID-ovu podršku, promovirajte Vaše usluge i proizvode na najbolji mogući način!

ZNAMO KAKO. Svojim uslugama zaokružujemo Vašu marketinšku priču.
Uz MID-ovu podršku, promovirajte Vaše usluge i proizvode na najbolji mogući način!

U online poslovanju web stranica je Vaš prvi kontakt s kupcem. Želite da on bude uspješan? Na pravom ste mjestu, jer naš cilj u MID-u je izraditi prepoznatljivu web stranicu u skladu s Vašim potrebama i željama. Nudimo Vam moderan, responsive dizajn i vizualno upečatljivu web stranicu koja će Vam služiti kao uspješna marketinška platforma za plasiranje Vašeg proizvoda.

Dugogodišnje iskustvo u razvoju i dizajnu web stranica, kao i u digitalnom marketingu garancija su da ćemo Vam, u svakom koraku ostvarivanja Vaše vizije, pružiti kvalitetnu potporu.

Održavanje i ažuriranje web stranice
Pravi posao tek počinje kada je web stranica gotova! Održavanje web stranice je vrlo važno za svaku tvrtku. Web stranice moraju biti uvijek aktualne, svježe i bogate novim informacijama. To je dugotrajan proces kojeg je potrebno provoditi svaki dan kako bi web stranica ostala funkcionalna i bila dobro pozicionirana na tražilicama. Zato je održavanje web stranice najbolje prepustiti profesionalcima.

Web hosting
Web hosting je usluga najma prostora na poslužitelju koji omogućava 24-satni pristup Vašim stranicama. MID Vam kroz web hosting, na dva tipa poslužitelja Windows-u ili Linux-u, daje prostor za pohranjivanje Vaše stranice odnosno baze podataka.

Većina tvrtki ne prepoznaju značaj hostinga, sve dok nešto ne krene po zlu. MID posvećuje veliku pažnju svim onim faktorima koji su nužni za besprijekorno funkcioniranje web hosting sustava na zadovoljstvo svih web hosting klijenata.

Upravljanje domenskim prostorom RH obavlja Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet od 1993 godine. Također je zadužena za registraciju vršne "hr" domene. Registracija domena unutar vršne "hr" domene obavlja se u skladu s pravilnikom koji definira četiri vrste domena: Besplatna.hr domena, Naplatna.hr domena, Besplatna .from.hr domena i Naplatna .com.hr domena. Dostupnost svih ostalih domena provjerite na stranicama registra.

Cijene izrade web stranice, održavanja i ažuriranja se određuju prema utrošenim satima dizajnera/programera, a trajanje ovisi o složenosti Vašeg projekta, stoga svakom upitu pristupamo individualno i kreiramo cijenu prema zahtjevnosti i odabranim uslugama.

Većina tvrtki ne prepoznaju značaj hostinga, sve dok nešto ne krene po zlu. MID posvećuje veliku pažnju svim onim faktorima koji su nužni za besprijekorno funkcioniranje web hosting sustava na zadovoljstvo svih web hosting klijenata.

Upravljanje domenskim prostorom RH obavlja Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet od 1993 godine. Također je zadužena za registraciju vršne »hr« domene. Registracija domena unutar vršne »hr« domene obavlja se u skladu s pravilnikom koji definira četiri vrste domena: Besplatna.hr domena, Naplatna.hr domena, Besplatna .from.hr domena i Naplatna .com.hr domena. Dostupnost svih ostalih domena provjerite na stranicama registra.

Cijene izrade web stranice, održavanja i ažuriranja se određuju prema utrošenim satima dizajnera/programera, a trajanje ovisi o složenosti Vašeg projekta, stoga svakom upitu pristupamo individualno i kreiramo cijenu prema zahtjevnosti i odabranim uslugama.Veselimo se Vašim upitima! –
ZNAMO KAKO